Levertijd:

De levertijd voor onze producten bedraagt 1-3 werkdagen.

Retour voorwaarden:

Als u een pakketje retourneert en de bestelling was boven de €75 en gratis verzending dan vervalt de gratis verzendkosten en word dat berekend bij het terug storten

Bezoeken:

Wil je al deze leuke kleren eerst even komen passen? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel.

Rikki Mode

Fahrenheitstraat 596

2561DK Den Haag

(T) 070 – 363 242 9

Retour:

Bij de aankoop van de artikelen heeft u het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze termijn gaat in de dag na ontvangst van het product. Bij het retour dient u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour te sturen.

Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat het artikel, kleding met vlekken, gaten of andere beschadigingen worden niet terug genomen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw artikelen, zijn de kosten van terugzending voor uw rekening. Het bedrag van het product zal binnen 14 dagen terug worden gestort naar uw rekening.

Het is niet mogelijk om orders gekocht met korting terug te sturen. Accessoires zoals oorbellen armbanden en kettingen mogen niet retour. De klant is verantwoordelijk voor een correcte retourzending, dus netjes, met de bon erbij. SALE ARTIKELEN MOGEN NIET WORDEN GERUILD/GERETOUNEERD.

Uw retour kan worden terug gestuurd naar het volgende adres:

Rikki Mode

Fahrenheitstraat 596

2561DK Den Haag

Wanneer de bestelling niet binnen 2 weken is geretourneerd, of als er een product in de sale wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt om 10% van uw bestelling in te houden.


Klachten:

Klachten en of vragen kunt u sturen via ons algemeen email adres: rikkimode@hotmail.com. Wij zullen u zo snel mogelijk terugkoppelen en uw klacht of vraag naar wens proberen op te lossen.